تغذیه در بیماری مزمن کلیه

طبقه بندی غذا بر اساس منبع پتاسیم

طبقه بندی غذا بر اساس منبع پتاسیم

طبقه بندی غذا بر اساس منبع پتاسیم

 

غذا های کم پتاسیم:

توتها، گریپ فروت، کمپوت گلابی، آناناس، کمپوت آلو، توت فرنگی، ریواس، تمشک، نارنگی، مارچوبه، گل کلم، ذرت، خیار، لوبیا سبز، کاهو، بامیه، پیاز، نخود، ترب، آب سیب، آب توت، آب لیمو، آب گلابی، آب هلو

 

غذاهای با پتاسیم متوسط:

سیب، انگور، انبه، هندوانه، طالبی، گرمک، هلو، گلابی، آلو، براکلی، کلم دلمه ای، هویج، کرفس، بادمجان، سبزی خوردن، قارچ، کره بادام زمینی، فلفل سبز، چیپس سیب زمینی، آب زرد آلو، آب گریپ فروت، آب آناناس

 

غذاهای پر پتاسیم:

زرد آلو ، موز، خرما، انجیر، کیوی، هلو، پرتقال، شفتالو، آلو، کشمش، انواع لوبیا، چغندر، اسفناج، شلغم، عدس، لپه، تمام مغزهای گیاهی، جعفری، سیب زمینی، کدو، گوجه فرنگی، سس گوجه، آب انار، آب الو، آب گوجه فرنگی، شیر

 

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *