وعده های غذایی
وعده های غذایی
برای تغذیه مطلوب بهتر است که مواد غذایی در حجم کم و با دفعات متناسب میل شود. در جدول زیر نمونه ای از نسبت کالری دریافتی در وعده های غذایی و میان وعده ها بیان گردیده است. بدین ترتیب، علاوه بر سه وعده اصلی، میان وعده ها را به دو میان وعده صبح، سه میان وعده عصر و یک میان واحد بعد از شام اضافه نمود وکالری کل را بین آنها تقسیم نمود.
وعده غدایی | صبحانه | میان وعده اول |
میان وعده دوم | ناهار | میان وعده اول | میان وعده دوم | میان وعده سوم |
شام | همان وعده آخر شب |
درصد کالری مورد نیاز | 20% | 5% | 5% | 30% | 5% | 5% | 5% | 20% | 5% |
نمونه کالری مواد غذایی در هر وعده با برنامه غذایی 2000 کیلو کالری | 400 | 100 | 100 | 600 | 100 | 100 | 100 | 400 | 100 |
پس از تعیین میزان کالری مورد نیاز روزانه نسبت کالری مورد نیاز هر وعده که در جدول فوق ذکر شده است تعیین می گردد. برای مثال در صورتی که 2000 کیلو کالری انرژی مورد نیاز روزانه باشد از ردیف پایین در جدول فوق استفاده می شود.