بشقاب سالم

غلات

غلات

غلات

یک چهارم بشقابتان را با غلات کامل پر کنید.

غلات به گیاهانی گفته می شوندکه به شکل دانه هستند و می توان آنها را به صورت آرد کرده و یا آرد نکرده مصرف کرد.

گندم برنج جو انواع ماکارونی و انواع نان در این گروه قرار دارند.

این مواد نیروي لازم براي فعالیت و رشد بدن را فراهم می کنند همچنین به دلیل داشتن ویتامین ب و آهن در رشد و سلامت پوست و مو و اعصاب نقش دارند.

بدن ما هر روز به این مواد غذایی نیاز دارد. نان یکی از مواد غذایی مهم این گروه است که باید آن رابه صورت روزانه مخصوصاً درمیان وعده ها استفاده کنید.
منظور از غلات کامل این است که غذای شما باید تمامی دانه را داشته باشد نه این که سبوس و جوانه ی آن قبلا جدا شده باشد. برای پر کردن این قسمت از بشقابتان میتوانید گندم کامل یا جو کامل یا برنج قهوه ای یا ماکارونی با آرد گندم کامل مصرف کنید. مصرف این نوع غلات در مقایسه با برنج و نان سفید اثر کمتری بر قند خون و انسولین دارد.   

 انواع غلات بو داده مثل برنجک، گندم برشته، ذرت بو داده تنقلات غذایی با ارزشی هستند وكودكان می توانند بعنوان میان وعده از آنها استفاده کنند.

 انواع بیسکویت، ویفر، کیک و کلوچه نیز در گروه نان و غلات قرار دارند و اگر كودكان بصورت میان وعده مصرف نمايند بخشی از انرژی موردنیاز روزانه را تامین میكنند.البته چون در تهیه این دسته از خوراکیها از شکر و افزودنی ها استفاده میشود بهتر است به مقدار کمتر استفاده شود.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *