هرم راهنمای مواد غذایی
هرم راهنمای مواد غذایی
هرم راهنمای غذایی برای کمک به تنظیم مواد غذایی مورد نیاز روزانه فرد بر اساس کربوهیدرات، پروتئین، چربی، مواد معدنی و ویتامین ها است. فهرست جانشینی وسیله مناسبی برای کنترل کالری دریافتی است. اگر بخواهیم کفایت، تنوع، تعادل و سالم بودن رژیم غذایی خود را ارزیابی نماییم، باید از هرم غذایی استفاده نماییم.
این هرم پنج گروه غذایی را در سه ردیف هرم نشان می دهد. این گروه ها عبارتند از گروه نان و غلات، گروه سبزیجات، گروه میوه ها، گروه گوشت و حبوبات و گروه شیر و لبنیات. هر گروه غذایی تعدادی از مواد مغذی را برای بدن تامین می نماید. غذاهای یک گروه را نمی توان برای گروه دیگر استفاده نمود. هیچ گروهی بر گروه دیگر اهمیت ندارد. انسان برای تامین سلامتی به همه گروههای غذایی احتیاج دارد.